V nedeljo imamo MLAJ v Kozorogu

V nedeljo, 2. januarja ob 19.34 uri, imamo mlaj v Kozorogu. 

V nedeljo imamo MLAJ v Kozorogu (foto: shutterstock) shutterstock
31. 12. 2021

Ta mlaj ponuja nežen opomnik, da je čas, da v svoje življenje vnesemo nekaj sveže energije.

Začetek leta je običajno čas, ko začnemo razmišljati o svojih ciljih in ambicijah v prihodnjih mesecih in mlaj bo verjetno te občutke še okrepil. Luna se bo namreč nahajala v ambicioznem znamenju kozoroga in nam bo pomagala, da se otresemo preteklega leta ter začutimo upanje glede vsega, kar prihaja.

Ta mlaj je odličen čas za razmišljanje o tem, kaj želimo doseči. To je čas, ko nas podpira, da ciljamo visoko, smo ambiciozni in vemo, da že imamo v sebi vse, kar je potrebno, da pridemo tja, kamor želimo iti.

Kozorogu vlada mitsko bitje, ki lahko preplava najgloblje oceane in se povzpne na najvišje gore. Prav ta agilnost, spretnost in ambicioznost teče skozi nas, ko se sonce in luna poravnata v Kozorogu. Kaj je nekaj, kar ste si vedno želeli doseči? Kje bi se radi videli v naslednjih 6 mesecih? Čas je, da vse izgovore, ki jih imamo, damo na stran, in določimo strukturo in meje, potrebne za dosego naših ciljev.

Ker je Kozorog zemeljsko znamenje, je to naša priložnost, da razmislimo o ustvarjanju stabilnih in trdnih temeljev za naše življenjske sanje.

To je naša priložnost, da naredimo praktične korake, ki temeljijo na dejanjih, da bi dosegli svoje cilje. To je pravi čas, da določimo namere in naredimo seznam želja za prihodnje leto.

Tudi iz planeta Urana teče podporni tok, ki nas spodbuja, da sprostimo vse meje ali omejitve, ki smo si jih postavili sami. Uran je planet svobode, osvoboditve in prebujanja, njegov ugoden položaj pod to luno pa pomeni, da lahko izkoristimo njeno energijo in jo uporabimo v največji možni meri.

Vzemite si trenutek in razmislite o kakršnih koli samoomejujočih prepričanjih ali mislih, ki se vam vsakodnevno gibljejo po glavi. Kje se omejujete? Katere misli vas programirajo, da čutite, da nečesa ne zmorete? Zaradi katerih misli se počutite majhne?

Čeprav je vedno pravi čas, da si zastavite ta zdravilna vprašanja, bi vam to v času kozorogove lune moralo omogočiti, da začutite dodatno dozo podpore.

Vedite, da je vesolje na vaši strani, da vam pomaga sprostiti in spremeniti vsa omejujoča prepričanja. 

Čeprav lahko prehod iz omejujočega razmišljanja traja nekaj časa, vedite, da že zavedanje, kje se skrivajo ta omejujoča prepričanja, pogosto lahko predstavlja že 90 odstotkov procesa zdravljenja.

Prisotnost asteroida Pholus pa nakazuje, da lahko neke nove informacije ozdravijo ali morda zaprejo rano, ki smo jo negovali.

Medtem ko potrebujemo nekaj nadzora in stabilnosti v svojem življenju in v družbi nasploh, nam poravnava planetov kaže, da bo poziv po večji avtonomiji in svobodi sčasoma prevladal.

Na splošno je to močna luna za postavljanje ambicioznih ciljev in namenov, kot tudi za sprejemanje uporabnih korakov, da svoje življenje obrnemo v bolj osvobojeno smer.

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: