Prejemajte Sensa vsebine v vaš e-poštni nabiralnik

S spodnjimi obrazci se lahko prijavite v dve različni e-poštni skupini, v okviru katerih boste nato na svoj elektronski naslov prejemali izbor najboljših Sensa vsebin iz preteklega tedna. Prijavite se lahko na prejemanje sporočil obeh skupin ali pa samo na tisto, ki vas bolj zanima.

Starejše e-novice si lahko ogledate v arhivu.

Za prijavo na brezplačne e-novice v obrazec vpišite svoj elektronski naslov in v vaš e-poštni nabiralnik vam bomo pošiljali naše najbolj brane vsebine, vas sproti obveščali o naših izzivih, nagradnih igrah in najbolj aktualnih dogodkih. Vašo zasebnost bomo strogo varovali in vam v katerem koli trenutku omogočili, da se od prejemanja novic odjavite.

1. Najboljše objave preteklega tedna

Za prejemanje tedenskega izbora najboljših objav v spodnji obrazec vpišite svoj e-naslov.


2. Sensa astro klub

Kako vplivajo na nas Lunine mene in drugi nebesni pojavi; o značilnostih astroloških znamenj; horoskopi ...

Vsebine objavljene v rubriki Sensa astro klub so vam v celoti na voljo brezplačno. Vabimo vas, da se prijavite na naše tedenske astro klub e-novice in prejemate vsebine tudi v vaš e-poštni nabiralnik.Poglejte tudi: splošne pogoje e-poštnih seznamov.
Od prejemanja brezplačnih novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo "ODJAVA" na dnu vsakega poslanega sporočila.