Kitajski horoskop od 30.1. do 5.2.2023

31. 1. 2023
Deli
Kitajski horoskop od 30.1. do 5.2.2023 (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

PODGANA

Ne glede na to, za kakšne cilje ste se v zadnjem času borili, bo v sredini tedna, ko vas čaka presenečenje pomembno nekaj drugega. Zaključevanje stvari vam bo vzelo veliko časa, znali pa boste premostiti nekaj zoprnih stresnih trenutkov. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta tudi veliko dogajanja na zasebnem področju. Izkoristite preskok spontane energije in se odpravite nekam, kjer ste lahko to kar ste, sproščeno in zadovoljno. V nedeljo bo čas za nego in razvajanje.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

BIVOL

Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo dovolj hitro za vaš okus. Določene situacije so obtičale, vendar se ne bojte, ne glede na to pred kakšnim izzivom ste, se boste s svojo iznajdljivostjo znašli. Še več stvari pa boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen. Konec tedna bo potrebno veliko potrpežljivosti, še posebej pri vezanih bivolih z ljubljeno osebo, saj boste imeli občutek, da nista dovolj močno povezana. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, morda nečesa pomembnega niste niti opazili. 

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Ker boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja, si boste znali brez slabe vesti vzeti čas zase, prav tako vas bo težko spraviti v slabo voljo. S sodelavci skušajte biti bolj odprti ter zaupljivi, tudi notranji mir boste lažje sprostili, če se boste izognili sumničavosti. Ne bodite na področju čustev preveč idealistični, preverite vse informacije in nikar ne delajte računov brez krčmarja. Ko boste razčistili sami s sabo, se boste tudi veliko lažje soočali s tistimi, ki jih ne razumete. Zamere, ki jih nekdo goji do vas, se umikajo.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Nekaj boste spoznali ter povedali na glas, zato boste deležni opravičila, kar vas bo prav prijetno presenetilo. Razmišljali boste o vlaganjih in načinih, s katerimi bi lahko izboljšali svoje finančno stanje, vendar sedaj ni pravi čas za dejansko tveganje. Naredili boste tudi konkretne korake v zvezi s čustveno obarvanimi vprašanji.  Lotite se stvari, ki jih počnete skoraj z levo roko, saj vam bo to dvignilo samozavest. Skozi vikend prihajajo ugodne nežne vibracije, ki lahko polepšajo marsikateri odnos. 

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Na ljubezenskem področju se boste zbrali, se organizirali in se usmerili v nove podvige. Nekdo vas lahko že v prvi polovici tedna preseneti, zato se odzovite čim bolj spontano. V drugi polovici tedna boste težko sprejeli počasnost drugih, kar lahko povzroči nekaj zoprnih notranjih konfliktov. V družinskem krogu boste z določenim težjim podvigom dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki bo predlagal nekaj zanimivega. Razporedite konec tedna svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi zadevami nato pa boste za poslastico rešili še lažje.

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

V kolikor želite ujeti priložnost v kateri imate resnega tekmeca storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral nekdo, ki je zelo pomemben brati med vrsticami. Nekdo od sodelavcev vam bo pomagal, da boste ugotovili, čemu se je potrebno izogniti. V odnosih do drugih boste spontani, enak pristop boste imeli tudi v domačem okolju kjer se boste tudi konec tedna zelo dobro ujeli ter razumeli. Samski, nekdo se bo zagledal v vas. Če želite še naprej ohraniti svojo vitalnost in dobro zdravje, se izognite kakršnemu koli pretiravanju.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Prijetne vibracije vas čakajo na področju kariere, kjer boste nepremagljivi. Tisti, ki ste v zasebnih dejavnostih, imate odlične možnosti za napredek ali prodiranje, ki se lahko izkažejo za zelo donosne. Naveličali se boste tistega, kar vam ne bo všeč, zato boste pripravljeni storiti tudi kakšen korak, ki je tvegane narave. Prijateljski odnosi se bodo poglobili, privlačili boste ljudi, ki delajo na sebi. Na področju financ boste morali, če želite nekaj prihraniti biti bolj disciplinirani. Energija, ki jo boste vložili v obveznosti, se vam bo obrestovala. 

Vaš ključ: Ne pozabite na malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Situacije na področju kariere boste težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo. Na nekaj pomembnega vam ne bo treba čakati, saj se bo vse skupaj odvilo bolj spontano kot ste predvidevali. Najbolje se boste počutili v trenutku, ko boste na ves glas argumentirali nekaj kar resnično obvladate. Svobodo boste pogrešali na področju čustev, vendar nikar ne ogrožajte svojega položaja s spletnimi žgečkljivimi pogovori in morebitnim nepotrebnim tveganjem. Raje se v miru poglobite vase.

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Zazrite se bolj analitično v situacijo, ki vam ni najbolj všeč. Karkoli vam že pade na misel, bodite toliko razsodni, da svoja dejanja uskladite z realnostjo. S tem si boste prizanesli marsikatero težavo. Sredina tedna vam prinaša spremembe. Odkrili boste, kaj boste morali spremeniti. Druženje z zanimivimi ljudi vas bo opomnilo, da je čas, da se naučite poslušati in upoštevati tudi njihovo mnenje. Samski boste v soboto razočarani sami nad sabo, saj si nikoli niste misli, da vas lahko nekdo tako negativno preseneti.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Postajate vedno bolj nezadovoljni, enostavno si želite več, tako od položaja v službi kot od tistih, ki so vam zelo blizu. Postavljeni boste pred pomembno nalogo, ki jo boste v kolikor boste nekomu dobro izpeljali. Finančna varnost, ki jo boste začutili vas bo razveselila. Za zadevo, ki jo boste začeli opravljati z navdušenjem, vam bo v petek zmanjkalo moči, torej  pazite, kako se boste odzvali. V ljubezni bo zaželeno, da boste povedali svoje mnenje ter izpostavili vse kar je bilo v zadnjem času kamen spotike. Želeli boste napredovati glede osebnega področja. 

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Pri nečem pomembnem se ne boste znašli, vendar ne skrbite, saj vam bo pomagala tretja oseba, ki ji do sedaj niste preveč zaupali, vendar boste spremenili mnenje. V ljubezni se vezani ne morete izogniti soočenju, ki bo potekalo napeto. Popravili boste nekaj napak, hkrati pa se spet izgubljate v čudnih mislih in energijah. Ne pretiravajte s hrano, začnite se več gibati na svežem zraku. Ne bodite proti koncu tedna prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu. Rešijo vas lahko le iskreni odgovori na vaša vprašanja.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Spremenili boste svoje načrte, saj vam bo postalo jasno, da se na zadevo, ki ste jo nekaj časa premlevali in celo gradili ne morete več zanesti. Naložili si boste še nekaj dodatnega dela, ki vas bo popeljalo k boljšemu zaslužku. Lažje vam bo, ko boste opazili, da vam določeni ljudje trdno stojijo ob strani in podpirajo vaše zamisli. V petek bo zelo pomembno, da poslušajte svoj notranji glas. To bo čas, ko lahko v miru tkete načrte, ki bodo počasi obrodili sadove. Ne upirajte se preveč, 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja