Ta znamenja si dovolijo biti DRUGAČNA od povprečja

Ali spadate med tiste, ki si dovolijo biti drugačni od povprečja?

Ta znamenja si dovolijo biti DRUGAČNA od povprečja (foto: pexels) pexels
31. 3. 2021

Zavedanje drugačnosti ni enostavno, vendar se v povezavi s pojmom biti drugačen določena znamenja zodiaka zelo dobro poistovetijo. So drugačni, so samosvoji in na to so zelo ponosni. Njihovo življenje je barvito, polno raznih korakov, ki si jih ostali ne bi drznili udejanjiti. 

STRELCI

Strelke in strelci so posamezniki, za katero običajno meje in pravila ne obstajajo, oziroma so tisti, ki si jih znajo prikrojiti po svoje. Že kot otroci podirajo tabuje na vsakem koraku. Strelci so uporniki, svobodnjaki, ki radi filozofirajo in iščejo nove (še ne prehojene) poti. Radi odstopajo od povprečja in težko sprejemajo tradicionalne zadeve.

Ko se je potrebno postaviti za nekoga, so strelci prvi v vrsti, saj jim je jasno, da je potrebno podpirati tiste, ki odstopajo od povprečja. Njihov stil je takšen, kot jim določen trenutek odgovarja, ne glede na opazke partnerja ali prijateljev. Na opazke se požvižgajo. Tudi na področju dela so tisti, ki izstopajo s svojim (za nekatere nesprejemljivim) slogom.

VODNARJI

Vodnarji so že po naravi drugačni od ostalih, zelo unikatni in samosvoji posamezniki, ki jih povprečje ne zanima. Oni so tisti, ki si izberejo povsem drugo pot od množic, in znajo vztrajati pri svojih stališčih, ne glede na to, kaj si drugi mislijo o tem. Vodnarji izbirajo prijatelje in partnerje, ki niso dolgočasni in ki imajo nekaj posebnega, nekaj drugačnega. Njihov stil je obogaten z živimi barvami, neobičajnimi oblačili, lahko tudi tatuji. Ličila pri ženskah so lahko intenzivna in vodnarka je tista, ki je v množici vedno opazna zaradi svojega unikatnega stila.

Vodnarjev ne skrbi, kakšen vtis bodo naredili. Kreativno delovanje in ustvarjanje lastne osebnosti je za njih nekaj popolnoma vsakdanjega. 

ŠKORPIJONI

Škorpijoni so zaradi svoje drugačnosti izjemno privlačni, tako za prijatelje, kot tudi za ljubimce. Ker jih ljudje ne morejo popolnoma prebrati, so jim izjemno zanimivi in skrivnostni. Njihov krog prijateljev je ožji, saj svoje energije ne razmetavajo po nepotrebnem. Nikoli ne delajo nečesa z razlogom, da bi ustregli drugim, ali jih očarali, oni deluje zase. Ne zanima jih, če jih ocenjujejo za egoistične, pomembno jim je, da je njihovo življenje njihova izbira.

Medtem, ko si večina povprečnih ljudi želi, da bi živeli bolj pisano in pestro življenje, ga škorpijoni z lahkoto v resnici tudi živijo. Prepričani so, da je omejenost na normalnost razlog, da ljudje z drugačnimi sposobnostmi enostavno nimajo možnosti, da bi se pokazali, izkazali in dokazali, kaj v resnici zmorejo.

Razumevanje škorpijonov zahteva veliko empatije,  poguma in zavestno odločitev za sprejemanje tuje resničnosti.

Prirejeno po: horoskop.si

Poglejte si še: