Ta znamenja potrebujejo največ časa, da se zaljubijo

Če vam je všeč eno izmed naslednjih znamenj, ne bo nič nenavadnega, če boste za osvojitev njihove naklonjenosti potrebovali malo več časa.

Ta znamenja potrebujejo največ časa, da se zaljubijo (foto: profimedia) profimedia
13. 11. 2022

Nekateri ljudje se zelo hitro zaljubijo, medtem ko je za druge potrebno več časa, da začutijo metuljčke v trebuhu. Če so se vaše oči ustavile na enem izmed naslednjih znamenj, boste morda morali biti na začetku bolj potrpežljivi.

1.  Devica

Devicam se običajno ne mudi v odnose, saj je na njihovem prvem mestu delo in produktivnost. Večino svojega časa raje porabijo za vzpostavljanje kariernih možnosti, kontaktov in obiskovanja dogodkov, kot pa za zmenke s kupom ljudi, ki verjetno tako ali tako ne bi izpolnjevali njihovih standardov.

Običajno jih ne zanimajo osebe, ki z njimi ne delijo enake delovne etike ali pa imajo nezaželene lastnosti, ki bi lahko zmotile ali upočasnile njihovo kariero. Da bi osvojili srce device je pomembno, da greste počasi in dovolite, da se stvari odvijajo naravno. Če jo želite prisiliti v definiranje odnosa preden bi bila na to pripravljena, se lahko ustraši in pobegne.

2. Kozorog

Ko gre za ljubezen, si tudi zemeljski kozorogi vzamejo čas. Radi imajo ljudi, ki trdo delajo, prevzemajo pobudo in so odgovorni. Številne mlajše kozoroge privlačijo starejši ljudje, saj je večja verjetnost, da so že uspeli.

Kozorogi uporabljajo enake metode v poslu kot tudi v ljubezni – morajo se prepričati, da je vredno. Vzamejo si čas pri ugotavljanju, ali je v nekoga vredno vlagati trud ali ne; premikajo se počasi. Konec koncev, če se bodo nekomu zavezali za vse življenje, zakaj bi hiteli? Ne čutijo časovnega pritiska in dokler zares ne najdejo nekoga, s katerim se povežejo, se z veseljem osredotočijo na druge življenjske cilje.

3. Vodnar

Vodnarji ne potrebujejo nujno zveze, da bi bili srečni. So zelo družabna bitja, največkrat pa jih privlačijo ljudje, ki izstopajo ali pa se ne bojijo pokazati svoje edinstvenosti. Radi so v skupnosti, sklepajo prijateljstva iz različnih okolji in imajo naravno željo po ustvarjanju sprememb v svetu okoli sebe. To ne pomeni, da se vodnarji nikoli ne zaljubijo – vendar traja dolgo časa, da se. In ko se, se zaljubijo močno in so za odnos pripravljeni narediti čisto vse, kar lahko. Velikokrat bodo z nekom najprej prijatelji in šele nato začeli razvijati čustva.

Povzeto po: Bustle.com

Preberite si še:

3 lastnosti, zaradi katerih ostanemo zaljubljeni

Horoskop: Katera je najboljša lastnost vašega znamenja?

ali pa 3 odlični ljubimci