Na ta 3 znamenja bo mlaj v kozorogu ugodno vplival

Ste eno izmed srečnih znamenj, ki jih bo nedeljski mlaj podprl in omogočil lep začetek leta 2022?

Na ta 3 znamenja bo mlaj v kozorogu ugodno vplival (foto: profimedia) profimedia
31. 12. 2021

Mlaj v znamenju kozoroga se bo zgodil 2. januarja, s seboj pa bo prinesel sveže priložnosti za prenovo starega in nove začetke, saj je to hkrati tudi prvi mlaj v letu 2022. Več podrobnosti si lahko preberete TUKAJ.

Čeprav prinaša številne spremembe, pa bo najbolj blagodejno deloval na naslednja tri znamenja. 

Oven

Tokratni mlaj vam bo prinesel prizemljitvene vibracije, ki jih potrebujete, da boste lahko zacveteli. Vaš trud na področju kariere in ustvarjalnih projektov bodo prepoznali ljudje okoli vas in to nagradili – a ne pozabite si privoščiti tudi zelo pomembnih odmorov. Mlaj bo povezan z vašo deseto hišo kariere in javne podobe, zato lahko pričakujete nove priložnosti in drugačne začetke v povezavi z vašim življenjskim namenom. Vaša pot bo postala jasnejša.

Rak

Ste pripravljeni na sklepanje novih zavezništev? V tem obdobju lahko pričakujete živahno družabno življenje in uspeh na področju pridobivanja novih kontaktov in vez. Dobro bi bilo, da razmislite o negovanju svojih odnosov. Tokratni mlaj bo prinesel velike premike v vašem življenju, saj bo vplival na vašo sedmo hišo odnosov. Morda boste pritegnili nove odnose ali poglobili že obstoječe.

Tehtnica

Ta mlaj vas bo popeljal nazaj k vašim koreninam, vendar vam vpliv kozoroga ponuja priložnost, da se boste s prenovo svojega doma (v vseh smislih besede) lahko počutili bolj domače, namesto da bi ob tem postali sentimentalni. Mlaj bo namreč vplival na vašo četrto hišo družine in doma, zato pričakujte nove spremembe v vašem osebnem življenju. Prenova doma, selitev ali zbližanje z družino, morda celo s samimi seboj, so potencialne možnosti za ta čas. 

Vir: bustle.com

Preberite si še: